Dario Poli op Internationaal Gala in Den Haag

Het afgelopen weekend was de componist Dario Poli in Den Haag om het Internationale Gala vanwege de 70e verjaardag van de Verenigde Naties te vieren.

Eerder had hij de opdracht gekregen een nieuwe muzikale compositie te schrijven voor The Peace and Justice Foundation, een recent opgerichte instelling in Den Haag. De nieuwe compositie zal voor het eerst uitgevoerd worden op een exclusief gala in Den Haag in september 2016. Dario Poli zag kans zich even los te maken van zijn schrijfactiviteiten en zijn andere projecten om naar het Vredespaleis te komen.

Hague Justice Portal

Na zijn aankomst op Schiphol ging hij naar Florence Olara van het Hague Justice Portal  die verantwoordelijk is voor de invitaties voor het evenement. Hij werd geïntroduceerd aan een rij officials en andere persoonlijkheden en luisterde vervolgens naar diverse toespraken op deze gedenkwaardige avond.

De 70e verjaardag van de Verenigde Naties is over de hele wereld gevierd en Dario vertelde dat hij graag nog een keer naar Den Haag komt voor bijeenkomsten ter voorbereiding van de compositie voor de Peace and Justice Foundation.

Nieuwe musical

Op het Gala volgend jaar zullen naar verwachting vele internationale en Nederlandse beroemdheden present zijn, naast personen uit de werelden van de film, de sport, het zakenleven, de internationale politiek , de rechtspraak, NGO’s en de Nederlandse internationale gemeenschap.

Dario Poli zal op het Gala gepresenteerd worden en ook zal er aandacht zijn voor de muziek die hij speciaal voor het evenement componeert. Hij heeft andere projecten lopen, zoals “Amsterdam”,  een nieuwe musical die hij in Nederland wil lanceren. Dario geniet bekendheid vanwege andere composities, waaronder “Marbella, Marbella”, een lied waarin al het goede van deze stad en streek wordt gevierd.

Tags

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 1