Meesterlijk, design en ambacht 2016

Vrijdag 25 november knallen om 12 uur de kurken! Meesterlijk 2016 opent dan haar deuren voor het grote publiek.

Ieder jaar worden er smakelijk bubbels geserveerd aan de eerste 300 gasten die Meesterlijk bezoeken. Mede namens de meer dan 120 ontwerpers en vaklieden  en het (prachtig aangeklede) team van Meesterlijk heet Monique Uniquole u van harte welkom.

Do it yourself

De krachtwerking van het magnetisme is door Groovy Magnets vertaald naar wonderschoon magneetbehang in de meest prachtige prints, maar er is ook behang in een overschilderbare variant. Inclusief magneten! Leef u uit en maak uw eigen moodboard! Een eye-catcher in ieder interieur, restaurant of kantoor.

Maar liefst acht vakopleidingen presenteren zich dit jaar in het Machinegebouw van de Westergasfabriek. Meesteropleiding Coupeur, Hout- en meubileringscollege Dutch Shoe Academy, SintLucas, Willem de Kooning en Vakschool Schoonhoven geven acte de presence. Maar ook kleinere vakopleidingen als Dutch Felt Academy, de academie voor edelsmeden Ben van Helden en Menswear & Tailoring uit Hilversum tonen hun meesteropleidingen.

Parels

Parels in het ambachtelijke onderwijs! En waarom staan er eigenlijk twee piano’s in het Machinegebouw? Laat u verrassen in de verschillende ateliers.

http://bit.ly/1y0Kkhw 

 

Datum:
25 november 2016 / 27 november 2016

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0