NoFoodwasted verovert stad voor stad met nieuwe app

Vijf jaar geleden lanceerde NoFoodWasted de eerste app in de wereld tegen voedselverspilling. Sindsdien is er veel gebeurd en is er veel bereikt.  

Het succes van de beginjaren en de ontwikkeling van de markt hebben ervoor gezorgd dat we een compleet nieuwe app konden ontwikkelen. Een app die beter past bij wat de consument wil in zijn strijd tegen voedselverspilling. Met de nieuwe app hebben consumenten gelijk een mooi overzicht van producten die gered kunnen worden in hun regio. Binnen enkele klikken kun je deze producten snel en eenvoudig redden. Vaak al voor maar € 3,35”, aldus August de Vocht.  

Groei

Met de nieuwe app komt er ook een nieuwe marktbenadering. De Vocht: “We hebben altijd heel Nederland benaderd maar doen dit nu stad voor stad.” NoFoodWasted werkt momenteel samen met meer dan 200 restaurants, supermarkten, groenteboeren en bakkers en is vooral actief in ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Eindhoven, Hilversum en Amersfoort. En hier zullen snel nieuwe steden bijkomen. “De afgelopen periode hebben we ons gefocused op de ontwikkeling van de nieuwe NoFoodWasted app, nu zijn we klaar voor de verdere Nederlandse uitrol,” aldus August de Vocht.  

Ambitie

NoFoodWasted is klaar voor de volgende groeiperiode.  Het bedrijf wil eerst verder groeien in Nederland en daarna uitrollen in Europa. “De Europese markt is een toegankelijke markt, de consument wil zich actief inzetten tegen voedselverspilling en op Europees niveau kunnen we echt impact maken. NoFoodWasted zal daar zeker een belangrijke rol in kunnen spelen,” zegt de Vocht.  

http://www.nofoodwasted.com/

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0