100 jaar DADA Haarlem

100 jaar DADA Haarlem

Op 11 januari 1923 vond in Haarlem een opzienbarende DADA-Soiree plaats. Honderd jaar na dato wordt het jubileum gevierd met een HEROPVOERING van de SOIREE, een solo-optreden van BLIXA BARGELD, een tentoonstelling, muziek, films, lezingen en nog veel meer.

Dada Haarlem 1923 – 2023 is een initiatief van Ariel Alvarez en Peter Bruyn in samenwerking met Het Zaeltje Rosehaghe, Patronaat, ABC Architectuurcentrum, De Pletterij en Schuur en komt tot stand met steun van de Gemeente Haarlem, de J.C. Ruigrok Stichting en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

ABC Architectuurcentrum

Welkom op de opening van het festival en de tentoonstelling in het ABC Architectuurcentrum! Zondag 8 januari om 16 uur in het ABC. De Dada-soirees op woensdag en donderdag waren razendsnel uitverkocht maar er is een EXTRA MATINEE toegevoegd op donderdagmiddag 12 januari om 15 uur!

Wees er snel bij! Verder: dada-films op maandag in Schuur, lezing 'Theo van Doesburg en de Dadasofie' op dinsdag in het ABC, Blixa Bargeld op vrijdag in Patronaat en hedendaagse dadaïstische muziek en performances op zaterdag in de Pletterij. 

https://dadahaarlem.com/

Datum:
8 januari 2023 / 12 januari 2023
Type activiteit:

Reageren

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal stemmen: 0